Tänään oli taas kulttuurin vuoro. Kävimme yliopiston järkkäämässä tapahtumassa National Galleryssa, jossa siis on norjalaisia maalauksia ja muita taideteoksia.  Saatiin hyvä katsaus norjalaisten mentalitentin historiaan. Opas oli todella ihana. Eläkkeellä oleva taidehistoroitsija, joka hymyili ihanaa hymyä koko ajan. Ei siis mitään sellasta ärsyttävää, vaan sellasta hellyttävää hymyä, jonka vanhat ihmiset osaa.

Galleryssa oli eräs versio Munchin Huudosta, joten tuli Oslon eräs tärkeimmästä nähtävyydestäkin nähtyä. Munch teki siis 5 lopullista versiota Huudosta, joista 2 on National Galleryssa (saman kankaan eri puolilla, joten vain toinen on näytillä), 2 oli Munch museossa, joista siis toinen varastettiin ja tuhottiin tässä vuoden sisään, muistatte ehkä otsikot, ja yksi on yksityisessä omistuksessa.

Saimme uuden kämppiksen Saksasta. Ninka opiskelee kans lääkiksessä, joten kiva ku on kolleegoita. Nyt kaikki huoneet onkin täynnä eli täällä asuu Wign (Kiina), ? (Norja), Tereza (Tsekki), Ninka (Saksa), mä, Shjalg (Norja) ja Paulina (Puola). En siis vieläkään tiedä ton yhden norjalaisen jätkän nimeä, mutta ei tiedä muutkaan! :) Pitäis varmaan ottaa selvää, kun sen kaa on kuitenki jutellu aika paljon. Onhan tässä ½ vuotta aikaa, joten jos siihen mennessä.