En tiedä onko tämä enemmän yksilöistä kiinni, vai onko se tää kulttuuri. Tänään oli jo toisen kerran tilanne, että oltiin sovittu, että tehdään ryhmätyötä silloin ja silloin. Kun kyseinen aika sitten koitti, niin meidän neljänhengen ryhmästä paikalla ei ollut kuin minä. Vartin odottelun jälkeen tuli paikalle yks ja se sano, että oli saanu viestin et yks myöhästyy pari tuntia!?! Ja ei se näyttäny ees mitenkään yllättyneeltä tai mitenkään sillei.
Lopputulos oli, että ei me sitte tehty ryhmätyötä yhdessä, vaan vain koottiin diat kasaan, mitkä oltiin kyllä jo valmisteltu ennen tapaamista. Mutta siis tarkoituksena oli, että oltais katottu viel kokonaisuus läpi.

Aiemmin käyny tapaus oli, että sovittiin, et tehdään luentojen jälkeen torstaina, niin paikalle jäi vain kolme seitsemästä. Onneks ehdittiin sitte perjantainakin tehdä, mutta kukaan ei tivannut mitään selityksiä, eikä pyydellyt anteeksi tms. Kun Suomessa yleensä jos livetään jostain sovitusta tapaamisesta, niin asiaa ainakin valitellaan.

Alkaa vain pikkuhiljaa ärsyttää tälläinen, kun sovittaa oman aikataulun ryhmätapaamisten mukaan, kiirehtii lähtöä kotoa ja suunnilleen juoksee yliopistolle, ettei vaan myöhästy ja sitte paikan päällä ei ole ketään muuta. Pahkura!